Bezorging vindt plaats op dinsdag en vrijdag

Contact en faq

Kom in contact!

FAQ

Hoe werken abonnementen? (nog niet mogelijk)

Juiste box gevonden? Kies dan hoe vaak je een box thuis wilt ontvangen.

Pauzeren, overslaan en opzeggen? (nog niet mogelijk)

Je kunt op onze site inloggen en zelf op ieder moment pauzeren, een zending overslaan en zelf helemaal opzeggen.

Hoe wissel ik een pakket? (nog niet mogelijk)

e maakt bij een aankoop automatisch een account aan. Je kunt dan vervolgens op onze site heel simpel een ander pakket kiezen.

Ga naar:

-Rechtsboven je account

-Login, indien nodig

-Klik op 'beheer abonnementen'

-Klik onder je abonnement op 'laat details zien'

-Klik op 'producten in mijn abonnement'

-Klik op 'pas pakket aan'

-Selecteer je pakket naar keuze en druk op bevestigen

Kan ik online gekochte hapjes retourneren?

Helaas kunnen we dat niet aanbieden, doordat de hapjes gekoeld bewaard moeten worden en dit kunnen we helaas niet waarborgen op het moment dat de hapjes bij een klant liggen. Daily Baby vormt daardoor een uitzondering op de regel dat je 2 weken hebt om zonder opgaaf van reden te retourneren bij een online aankoop.

Ik heb online hapjes gekocht. Wanneer heb ik ze in huis?

Doorgaans duurt het 1 á 2 dagen voordat je de hapjes in huis hebt. We zullen je tijdig een email sturen zodat je exact weet wanneer je de hapjes kunt verwachten. Eenmaal verzonden ontvang je een track en trace zodat je exact de verzending kunt volgen.

Wat is er zo anders aan Daily Baby vergeleken andere babyvoeding?

Daily Baby organics biedt als eerst verse babyvoeding aan. Waar alle andere babyvoeding zijn verzot in glazen potten of is bevroren voor een langere houdbaarheid is Daily Baby helemaal vers en kan het tot 3 weken in de koelkast bewaard worden.

Hoe vers is vers?

Onze hapjes in de winkels zijn super vers! Onze groenten en fruit komen rechtsreeks van het land, waarna ze geblend zijn tot perfectie. Na het verpakken worden ze direct vervoerd naar de supermarkten of naar de klanten toe.

Waarom moet ik de blends in de koelkast bewaren?

De blends zijn helemaal vers en bevatten geen additieven, daarom moet je het in de koelkast bewaren. Net als wanneer je thuis zelf een hapje maakt en niet meteen opeet, moet je die gekoeld bewaren.

Hoe kan Daily Baby zo lang goed blijven?

Dit komt door het gebruik van HPP of “High Pressure Pasteurization”. Hierbij worden de blends blootgesteld aan hoge druk en daardoor wordt de houdbaarheid verlengd van dagen tot weken, zonder dat we iets hoeven toe te voegen of moeten verhitten. Na dit proces hebben de blends dezelfde kleur, geur, smaak en voedingsstoffen als wanneer je het zelf gemaakt zou hebben.

Hoe lang kan ik de blends in de koelkast bewaren?

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking. Zodra de verpakking is geopend adviseren wij om het maximaal 3 dagen te bewaren in de koelkast.

Kan ik de hapjes invriezen?

Je kunt de hapjes invriezen om de houdbaarheid te verlengen. Maar, invriezen kan een klein beetje invloed hebben op de structuur, geur en kleur van de hapjes.

Hoe kan ik Daily Baby opwarmen?

De hapjes en maaltijden kun je opwarmen in de magnetron of au bain marie. Je kunt ook de blend uit het bakje halen en opwarmen in een pannetje.

Is de verpakking BPA vrij?

Onze verpakking is voledig BPA vrij en dus helemaal veilig voor baby's.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn baby voeden met Daily Baby?

We raden aan om de hapjes van Daily Baby te gebruiken vanaf een leeftijd van 6 maanden en voorafgaand aan die leeftijd adviseren wij geen vaste voeding. Maar, oudere baby's en kinderen kunnen uiteraard wel genieten van onze hapjes.

Ik heb een andere vraag

We begrijpen het als je een andere vraag hebt en we zullen die met plezier beantwoorden. Je kunt een email sturen naar hello@dailybabyorganics.com of het formulier invullen en vervolgens zullen we zo snel mogelijk reageren.