Bezorging vindt plaats op dinsdag en vrijdag

Ons verhaal

1988 en 1989

Wij zijn Gaia en Fenna

Wij zijn Fenna & Gaia. Twee zussen die de wereld graag een beetje beter willen maken. We zijn allebei ondernemende types en hebben al beiden een onderneming gehad, maar geen van alle voelt zo goed als Daily Baby. We zijn ook erg gedreven om een verschil te maken! Niet alleen in onze eigen land, maar ook over de grenzen. Wanneer je kinderen een goede start kunt geven is dat het beste dat er is en we hebben de ambitie om dat voor zoveel mogelijk kinderen te doen.  

Mei 2018

De geboorte van Fenna's eerste kind

Fenna: mijn eerste kind werd geboren, Zoë. Als moeder wil je natuurlijk het beste voor je kind! Zodoende had ik van te voren bedacht dat ik alle hapjes wel zelf zou bereiden.

November 2018

De eerste hapjes!

Tijd voor de eerste hapjes. Enthousiast zoek je recepten en wil je exact weten wat je kunt geven en maak je allerlei lekkere hapjes

December 2018

De realiteit..

Fenna: Ik zát vol goede moed, maar het leven van een moeder is nog niet zo makkelijk. Ik zocht naar oplossingen om het maken van hapjes makkelijker te maken, maar die vond ik niet. Er was niets wat echt goed in de buurt kwam van verse groente en fruit.

Februari 2019

De geboorte van Daily Baby

Gaia: Waarom gaan we niet gewoon zelf de hapjes maken?!

Zodoende zijn we samen gestart met project Daily Baby! We vonden het belangrijk dat alle baby's echt gezonde voeding kunnen krijgen, want lang niet alle kinderen en ouders hebben het zo goed als wij dus hier zetten we ons volledig voor in!