Bezorging vindt plaats op dinsdag en vrijdag

Save The Children

Teveel kinderen beginnen hun leven met een achterstand, simpelweg omdat ze zijn wie ze zijn en waar ze zijn geboren. Ook in Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. Dat is waarom Save the Children kinderen over de hele wereld een gezonde start geeft, de mogelijkheid om te leren en op te groeien in een veilige omgeving. Ook zorgen zij ervoor dat kinderen een stem hebben. 

ONZE VOEDINGSPROGRAMMA’S

Save the Children steunt families en gemeenschappen in strijd tegen ondervoeding. Zij focussen op de eerste 1000 dagen van een kinderleven, omdat dat de periode is waarin een kind het meest kwetsbaar is. Op deze manier geven zij kinderen een sterke basis voor de toekomst. Daarnaast bieden ze gemeenschappen training en de middelen om zelfvoorzienend te worden. Dit geeft ouders de kans om hun kind de voeding te geven die zij nodig hebben. 

DAILY BABY & SAVE THE CHILDREN

Iedere keer dat je een Daily Baby koopt, help je ons Save the Children te steunen, zodat zij kinderen in nood kunnen helpen. Wij geloven dat het een fundamenteel mensenrecht is om te kunnen eten. Het is oneerlijk om te worden geboren in omstandigheden waar basis en goede voeding niet aanwezig zijn. Net als dat wij zijn geboren in omstandigheden waar er meer dan genoeg goede voeding voeding is en een dak boven ons hoofd. Onze keuze om te doneren per verkochte maaltijd was dan ook een heel gemakkelijke. Samen kunnen we zo veel meer impact maken. 

HOE WERKT HET?


JE KOOPT DAILY BABY

Het lekkerste en meest verse hapje dat je op dit moment kunt kopen, maar dat wist je al

 

WIJ DONEREN

Samen met Save the Children zijn wij in staat om kinderen overal ter wereld te helpen.

 

JIJ MAAKT HET VERSCHIL

Je hebt nu kinderen overal geholpen. Zij krijgen nu de kans om op te groeien en ook een verschil te maken.